FORGOT YOUR DETAILS?

Met mijn gedegen kennis van psychosomatiek, burn-out en hersenschudding heb ik de Clear-Your-Mind massage ontwikkeld en in praktijk uitgetest. Deze massage kent een positieve insteek, met als einddoel een leeg hoofd. Dit onderscheidt zich van behandelingen die zich richten tégen bijvoorbeeld stress of depressie.

De Clear-Your-Mind massage zorgt voor goede doorbloeding en ontspanning, méér dan een reguliere ontspanningsmassage, omdat ik hierbij gebruik maak van technieken van de Neuromusculaire triggerpoint therapie. Op holistische wijze wordt gewerkt aan herstel van fysieke en mentale klachten.

Tijdens de testfase van de Clear-Your-Mind massage bleek de behandeling zeer goed beoordeeld te worden, onder meer door werknemers in gezondheidszorg, overheid en bedrijfsleven. Ook mensen die al mentale klachten hadden, en door thuiswerken fysieke klachten erbij kregen, reageerden zeer positief. Deze behandeling kan ook als onderhoud van je lichaam gebruikt worden.

Bij alle behandelingen is vooraf een intake waarin besproken wordt wat de zorgvraag is. Meestal in overleg met of na verwijzing door arts, psycholoog, psychosomatisch therapeut of andere therapeut. De Clear-Your-Mind massage duurt zo’n 45-60 minuten.

TOP