Referenties

3 Reacties op Referenties

 1. Astrid Godeke schreef:

  Een echte aanrader. Goede adviezen en behandelingen. Ideaal om al online afspraken te maken en staat je gewenste tijd er niet tussen? Als je mailt, krijg je snel teuggekoppeld of je toch nog tussendoor kan. Je betaald nooit voor onnodige behandelingen –> ” Alleen behandelen indien nodig” is het motto van Bert Meinen. Ben dan ook zeer tevreden over FeelRight , Bert Meinen en de gratis oefeningen/adviezen die je erbij krijgt.

 2. Gersom Klok schreef:

  Mijn naam is Gersom Klok en voetbal bij HHC Hardenberg 1. Daar naast ben ik ook actief in fitness wereld.
  Ik heb de PRO Compressie kousen en tubes. De kousen gebruik ik na de wedstrijd. Mijn kuiten herstellen zich een stuk sneller, toen ik de kousen niet gebruikte. Hierdoor kan ik nog meer prestaties leveren en ook nog eens op kortere termijnen. De tubes gebruik ik vaak bij een herstel training of als ik wat stijve kuiten heb of als ik voel dat ik dat krijg. De tubes kousen zijn ook goed en na de training voelen me kuiten een stuk beter. Dit zijn mijn ervaringen met de kousen. Super product! Zeker als je veel sport en/of (kuit) klachten hebt. In de topsport zijn deze voorwaarden een MUST!

 3. Astrid van Velden schreef:

  Als fanatiek hardloopster weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is je lichaam goed te onderhouden. Daarom kom ik al een aantal jaar regelmatig bij Bert Meinen voor behandelingen op maat. Door zijn effectieve aanpak, deskundigheid en gerichte adviezen kan ik doen wat ik graag doe: sporten! Mijn doel voor 2015 was het lopen van twee Nederlandse records indoor (1.500m/3.000m) en het behalen van een podiumplaats op het Nederlands kampioenschap cross. Mede dankzij de behandelingen en begeleiding van Bert heb ik deze mooie resultaten kunnen behalen. Ik ben niet alleen zeer tevreden over Feelright maar, wellicht nog belangrijker, ik voel me ook FEELRIGHT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 20 =