Bert Meinen

Bert_MeinenMijn naam is Bert Meinen, geboren in 1964.

Samen met mijn vrouw Liesbeth woon ik in Hardenberg. Wij zijn sinds 1988 getrouwd, ons gezin bestond uit één biologische zoon en  zes pleegkinderen, waarvan de meeste het huis al uit zijn.

 

 

Na diverse omzwervingen op de arbeidsmarkt, ben ik in de gelegenheid gekomen om een vak uit te oefenen waar ik mijn passie in kan leggen, namelijk het bevorderen van úw gezondheid.

Ik heb mijn hart gevolgd in sport, beweging en verzorging. In het bijzonder richt ik mijn werkzaamheden op herstel en pijnbestrijding. Met de juiste kennis van ergonomie, opzetten van werkwijzen, methodieken, optimalisatie van complexe systemen en medische zaken, ben ik in staat om hier een goede mix van te maken.

Kijkend naar het menselijk lichaam met al zijn aspecten, ben ik capabel om pijn te bestrijden. Leren leven met pijn is voor mij onacceptabel. Ik probeer te achterhalen waar de pijn vandaan komt, indien nodig in samenwerking met een andere deskundige.

Ieder jaar worden er miljoenen euro’s uitgegeven aan pijnstillers, zonder eerst te onderzoeken waar de pijn daadwerkelijk vandaan komt. Dit is vaak het begin van een vicieuze cirkel: zonder deze pijnstillers keert de pijn terug en is men afhankelijk geworden van deze medicijnen. Dit gaat vaak van kwaad tot erger.

Advies: “wacht niet te lang, grijp niet te snel  naar pijnstillers, maar luister naar uw lichaam. Het waarschuwt niet voor niets”.

Door u regelmatig goed te laten behandelen, kunt u al veel leed voorkomen. U wordt door mij direct op uw zwakkere punten gewezen, zoals bijvoorbeeld lichaamshouding, overbelasting en stress. Ik zal u naast de massages, adviezen geven om uw lichaam te ontlasten.

Om geheel op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, volg ik ieder jaar diverse bijscholingen.