FORGOT YOUR DETAILS?

Geen STRESS massage

Stress klachten

Hoofdpijn, pijnlijke nek, stijve nek en rugpijn door stress wordt steeds groter onderdeel van ons leven. Hoge werkdruk veel en lange dagen werken, drukke thuis situatie, veel zorgen zijn vaak een onderdeel van deze klachten en verdienen aandacht.  Op tijd signaleren en acteren op deze klachten voorkomt dat het erger wordt en langere tijd uit de rolatie bent.

Clear your mind Massage

Met mijn gedegen kennis van psychosomatiek, burn-out en hersenschudding heb ik de Clear-Your-Mind massage ontwikkeld en in praktijk uitgetest. Deze massage kent een positieve insteek, met als einddoel een leeg en rustiger hoofd. Dit onderscheidt zich van behandelingen die zich richten tégen bijvoorbeeld stress of depressie.

De Clear-Your-Mind massage zorgt voor goede doorbloeding en ontspanning, méér dan een reguliere ontspanningsmassage, omdat ik hierbij gebruik maak van technieken van de Neuromusculaire triggerpoint therapie. Op holistische wijze wordt gewerkt aan herstel van fysieke en mentale klachten.

Resultaat Massage

Tijdens de testfase van de Clear-Your-Mind massage bleek de behandeling zeer goed beoordeeld te worden, onder meer door werknemers in gezondheidszorg, overheid en bedrijfsleven. Ook mensen die al mentale klachten hadden, en door thuiswerken fysieke klachten erbij kregen, reageerden zeer positief. Deze behandeling kan ook als onderhoud van je lichaam gebruikt worden.

Covid-19 lijkt grotendeels achter ons te liggen, maar veel mensen lopen vandaag de dag, vaak onbewust, nog met spanning vanwege beperkende maatregelen, thuis werken, minder contact met collega’s, vrienden en familie en minder mogelijkheden voor sport en bewegen. In een maatschappij waar de druk al hoog lag, is het er door de Covid-19 maatregelen niet beter op geworden, en is de conditie en weerbaarheid veelal minder geworden. Ook zijn er veel mensen die de gevolgen van het Covid-19 virus ervaren, zoals vermoeidheid, pijnlijke spieren, geen smaak en/of geur.

Hulp bij herstel

 Deze nieuwe behandeling kan een waardevolle methode zijn voor een beter herstel van mensen die mentale en fysieke klachten hebben, een extra hulpmiddel ter ondersteuning van uw herstelplan.

Bij alle behandelingen vindt vooraf een intake plaats waarin de zorgvraag wordt vastgesteld.   Dit kan in overleg met of verwijzing door arts, psycholoog, psychosomatisch therapeut of andere therapeut.

De Clear-Your-Mind massage duurt zo’n 45-60 minuten.

TOP