FORGOT YOUR DETAILS?

Ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bekend voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt dan ook preventief, omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Het ‘leert’ als het ware hoe te ontspannen. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meeste mensen komen voor ontspanning en willen in de eerste plaats stress verminderen.

Naast klassieke massage kan ik diverse soorten andere ontspanningsmassages aanbieden, zoals o.a Hotstone, Balinese, LomiLomi, en Indiase Hoofdmassage. Bij alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van verwarmde etherische oliën, die zorgen voor extra weldaad.

Vooraf bespreken we welke behandeling uw voorkeur heeft of welke het best bij u past. Ook bepalen we hoelang de behandeling duurt; 30, 45 of 60 minuten.

TOP