FORGOT YOUR DETAILS?

 Ontspannings massage

Wat is ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bekend voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen.

Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze spanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Waarom ontspanningsmassage?

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen.

Maar je ziet ook dat mensen met reumatische klachten veel baat hebben bij een massage.

Het is niet alleen omdat het ‘lekker’ is maar wordt ook klachtgericht werkt aan herstel.

Voor onderhoud van je haar ga je wel naar de kapper, maar  waarom niet voor onderhoud van je lichaam en geest naar de masseur!

TOP