FORGOT YOUR DETAILS?

Sport heeft de laatste jaren een populaire plek ingenomen in onze maatschappij. Naast bewegen en recreëren ook om te kunnen presteren. Vaak sport men zeer intensief waarbij men wel zelf wil bepalen wanneer, hoeveel en op welk niveau men sport. Blessures kunnen daarbij gemakkelijk ontstaan!

PREVENTIE

Veel sportblessures ontstaan wanneer je te snel te grote prestaties wilt leveren, omdat dan de spieren en gewrichten te zwaar of verkeerd worden belast.

Naast de normale sportmassage is Blessurepreventie zeer belangrijk. Vaak wordt er met beginnende klachten gewacht totdat het niet meer gaat. Vaak, en helaas, is het dan te laat en is het een begin van een lange periode van gedwongen rust.

Naast behandeling van de klacht kijk ik als sportmasseur ook naar andere zaken zoals houding, verhoudingen links/rechts, functietesten, spieren en gewrichtskapsel, en de belasting en belastbaarheid van de sporter.

Een sportmasseur heeft een groot dienstenpakket dat voorlichting, advies en informatie bevat.

SCAS-certificaat

Dus reden genoeg om een afspraak te maken. Feelright is SCAS-gecertificeerd een keurmerk voor vakbekwame masseurs binnen de medische begeleiding van sporters en topsporters.

MASSAGETEAM

Als sportzorgmasseur ben ik ook massageteamleider voor het NGS en coördineer ik behandelingen tijdens sportevenementen. Denk hierbij aan Cityrun Hardenberg, Triatlon Hardenberg, YuManRace Hellendoorn (voorheen strongman/sisterrun) enz.

Heeft u ook evenementen waar u een massageteam kunt gebruiken, neem dan contact met mij op.

TOP